over ons

Frituur Copino’s
Op 1 april 2016 start het verhaal van frituur Copino’s in Ophasselt. Bert en Yves nemen de bestaande frituur “Jhert” over en besluiten de zaak de naam te herdopen in “Copino’s”, verwijzend naar hun jarenlange vriendschapsband.
Bij frituur Copino’s kan je vanaf dan genieten van knapperige en goudbruine verse frietjes die gebakken zijn in ossevet, maar we serveren ook de beste frituursnacks, verse satés, huisgemaakte kaaskroketten, home made burgers en uiteraard onze huisbereide gerechten.
Je kan onze frietjes ter plaatse opeten zowel binnen als buiten op ons terras bij warmer weer.
Bestellen kan nu ook online!
Waarom Frituur Copino’s
Verse frietjes gebakken in ossewit
Al onze dagverse frietjes worden zowel voor- als afgebakken in ossewit. Bij ons krijg je goudgele, krokante frietjes die vanbinnen lekker smeuïg zijn, precies zoals frietjes horen te zijn.
De beste huisbereidingen
Bij Copino’s kan je naast huisbereide gerechten zoals balletjes in tomatensaus, stoofvlees, vol-au-vent, ook vers gemaakte satés, kaaskroketten en pita verkrijgen.
Home Made Burgers
Proef onze Home Made Burgers met een perfect gebakken hamburger van vers rundvlees, gegarneerd met verse groentjes en één van onze lekkere sausjes.